Kosi, për çdo kohë dhe për çdo moshë

Nuk është eliksir i jetëgjatësisë, por kërkime të ndryshme kanë treguar se kosi është një aleat shumë i mirë për shëndetin tonë. Në një studim të publikuar në “New England Journal of Medicine”, kosi renditet mes ushqimeve që mund të…

Makineri ideale për prerjen e drunjve

Në videon e mëposhtme mund të shikoni një përmbledhje që tregon shumë pajisje dhe mekanizma për prerjen dhe klasifikimin e druve të zjarrit. Të gjitha me madhësi dhe kapacitet të ndryshëm lehtësojnë dukshëm punën fizike.…