Bie kultivimi i perimeve në fshatrat e Prishtinës

Pesë hektarë serra dhe 40 të tilla në toka janë të mbjellura me perime nga bujqit e Prishtinës. Ata thonë se nuk merren me kultivimin e specave dhe domateve për shkak se toka është e papërshtatshme për mbjelljen e tyre dhe se ka mungesë të subvencioneve nga institucionet përkatëse.

Rekomandime