Brodi, vendi mahnitës që duhet vizituar

Brodi është i rrethuar nga Malet e Sharrit.

Viteve të fundit në Brod është ndërtuar një qendër skijimi e cila vizitohet nga shumë vizitorë.

Rruga deri te qendra e skijimit ‘Argjena’, gjatë stinës së dimrit është e mbuluar me borë, pamja është mbresëlënëse, dhe këtë ju mund ta shijoni për një orë nga Prizreni.

Rekomandime