Kali që ka mahnitur të gjithë me pamjen e tij

Edhe pse El Rey Magnum e ka quajtur “kalin më të bukur në botë”, të tjerë pohojnë se pamja e tij do ta përkeqësojë shumë shëndetin e tij dhe se ai nuk duhet të ushtrojë aq shumë sa kuajt e tjerë.

El Rey Magnum, një kalë arab që nuk duket si kuaj të tjerë të këtij lloji për shkak të teknologjisë së përparuar gjenetike, ka ndarë mendime në internet.

Fotot e tij të para ishin në Instagram nga pronarët e tij nga ferma e Orrion. Dhe ndërsa shumë prej tyre kalin El Rey Magnum e quajtën “kali më i bukur në botë”, të tjerët paralajmëruan se El Rey mund të ketë probleme të mëdha shëndetësore për shkak të pamjes së tij që i ngjan një karaikature, transmeton lajmi.net.

Megjithatë, kritikat i referoheshin frymëmarrjes së kuajve që, për shkak të paraqitjes së saj, mund të ishin të vështira.

Qeni, si njerëzit, mund të marrë frymë në gojë, por kuajt frymëzojnë vetëm përmes hundës . Unë mendoj se ai duhet të ketë me siguri të kufizojë trajnimin e tij, “tha eksperti i kalit, Tim Greet.

“Në fillim mendova se ishte një imazh i kompjuterizuar kur e pashë në internet”, tha veterani Adele Waters , duke shtuar se kolegët e saj kishin një reagim të ngjashëm, thotë Oddity Central.

Rekomandime