Kosovari shpikë një metodë të veçantë për bluarjen e misrit

Misri gjithmonë ka qenë shumë i kultivuar ndër shqiptarë.

Varietet e tij të ndryshme janë përdorur në vazhdimësi, e po ashtu edhe përpunimi dhe bluarja është bërë në mënyra nga ma të ndryshmet.

E një metodë të veçantë për bluarjen e misrit e ka zbuluar një qytetar nga Malisheva, me videon e dërguar për publikim te Toka Jonë./A.Hoti/

Rekomandime