Kur korrja e grurit bëhet me 20 kombanja John Deere…

Një video spektakolare e korrjes së grurit vjen nga Australia, nga një fermë e madhe prej 160 hektarësh.

Nicolai Willumsen ka publikuar në kanalin e tij në ‘Youtube’ një video të korrjes së grurit në Australinë Perëndimore.

Ajo që e bën të jashtëzakonshme këtë video dhe korrjen e grurit, është sipërfaqja prej 160 hektarësh, e në të punojnë 20 kombanja John Deere./TokaJonë/

Rekomandime