Ky fermer shpëtoi arën e tij nga zjarri që rrezikonte ti digjte çdo gjë që ai kishte mbjellur

Me ardhjen e verës bujqit gëzohen shumë sepse ata marrin pasuritë bujqësore që ata kishin mbjellur gjatë dimrit, por vera ka edhe rrezikun e vet.

Një fermer nga Colorado shpëton arën e vet nga flaka që po rrezikonte t’i digjte çdo gjë që ai kishte mbjellur, transmeton lajmi.net.

Ai me ndihmën e traktorit arrin që të lëroj arën dhe të ndaj flakën nga pjesa tjetër e arës, në mënyrë që të mos kishte lidhje ndërmjet flakës dhe grurit, por vetëm dhe i lëruar nga traktori.

Ai shpëton një pjesë të madhe të arës pa u djegur. Për më shumë shikojeni videon.

Rekomandime