Makineri për thembrat e lopëve (video)

Fermat moderne përdorin mjete të mekanizuara edhe për proceset më të vështira. Një prej tyre është larja  e thembrave të lopës. Video më poshtë tregon një prej tyre ku lopa lidhet në mënyrë të rregullt dhe vendoset në makineri të veçantë./bionews.al

Ndiqni këtë video:

Rekomandime