Makineria për korrjen e kungujve dhe heqjen e farave

Moty KE 3000 është një makinë që mbledh farat e kungujve.

Pajisja e pozicionon kungullin në një vijë të drejtë dhe pastaj i mbledh ato me një rrotë të madhe me thumba të mprehta.

Brenda makinës, një daulle me katër pjesë copëton kungujt dhe i ndan të gjitha fara për një korrje të lehtë.

Rekomandime