Makineria speciale për nxjerrjen e patateve [Video]

‘Tolmac MT14’ është një makineri, e cila konverton çdo nxjerrës të zakonshëm të papateve me dy radhë, në një nxjerrës me katër radhë.

Sistemi përfshin nxjerrjen e patateve përmes dy pajisjeve përpara dhe nga një në pjesët anësore. Ky sistem e bën të mundshëm përdorimin e nxjerrësit tradicional të patateve, me hapësirë punuese më të gjerë transmeton Indeksonline.

Pajisja Tolmac vjen me rrota për thellësi më të mëdha sesa të zakonshmet. Ajo gjithashtu mundëson edhe pastrim të mirë të terrenit, ndërkaq disqet me diametër të gjerë sigurojnë tërheqje graduale dhe të butë të kulturës bujqësore.

Rekomandime