Mbjellja e patateve

Fundi i muajit shkurt dhe fillimi i muajit mars, cilësohet koha më e përshtatshme për mbjelljen e patateve.

Më poshtë ju sjellim një video nga viti i kaluar nga mbjellja e patateve në Kosovë.

Rekomandime