Mega G ofron shërbime për përgatitjen e biznes plane për grante në bujqësi

MEGA G – PLAN BIZNESE

THIRRJE PER APLIKIM PER GRANTE 2018

MINISTRIA E BUJQESISE KA FILLUAR PROGRAMIN E FERMEREVE PER VITIN 2018
BIZNES PLANE PER:

1. MASA 101
-SEKTORIN E PEMEVE, SERRAVE, MISHIT,QUMSHTIT, RRUSHIT DHE VEZEVE.

2. MASA 302
-SEKTORIN E BLETARISE, PERPUNIMIN E PRODHIMEVE BUJQESORE, ARTIZANALE DHE TURIZMIT

MEGA G – PLAN BIZNESE

KONTAKT NUMER 044 428 007

Facebook: MEGA G

Artikull i sponsorizuar

Rekomandime