Një jetë me bletët, beteja për të shpëtuar insektin që riprodhon natyrën

Një familje në Kodrën e Kuqe në Kamëz, mbarështrimin e bletës nuk e ka thjeshtë pasion.

Ajo është investimi që siguron jetesën e gjithë familjes prej vitesh.

Por ata ankohen për hedhjen në treg të mjaltit të fabrikuar si dhe vdekjen e bletës në mënyrë masive vitet e fundit./KlanPlus/

Rekomandime