Qepa e kuqe mund të ketë efekt të pabesueshëm në dhëmbët tuaj

Nëse vendosni një copë qepe të kuqe në dhëmbin tuaj dhe e lini të qëndrojë aty vetëm 15 minuta, do t’ju ndodhë magjia.

Ekspertët thonë që qepa mund të ketë efekt të shkëlqyeshëm në dhëmbët tuaj si ilaç natyral. Shikoni në çfarë mënyre mund t’ju ndihmojë!

Çdokush e do qepën në sallatë, salcë dhe, natyrisht, në ushqim skare, mirëpo a e keni ditur se cilat cilësi shëndetësore vërtet i përmban?

Jo vetëm që është e shkëlqyeshme për shëndetin, por qepa mund të përdoret edhe në shumë mënyra si ilaç natyral.

Mbase nuk e keni ditur, por qepa është ilaç i pabesueshëm për problemet me dhëmbët. Ajo mund të shërojë dhembjen e dhëmbit, si edhe shumë probleme të tjera që mund t’ju shfaqen.

Vendosni një copë qepe në vendin ku ju dhemb dhëmbi dhe dhembja do të kalojë. Vetëm duhet që ta mbani disa minuta dhe dhembja do të zbutet shumë shpejt. Shkaku është shumë i thjeshtë.

Qepa përmban cilësi antiseptike dhe antiinflamatore. Sapo e kafshoni qepën dhe kur ajo liron lëngjet e veta në gojën tuaj, fillon beteja kundër baktereve dhe inflamacionit dhe zbut infeksionin dhe dhembjen. /Telegrafi/

Rekomandime