Si bëhet korrja dhe përpunimi i domates përmes makinerisë

Domatja është një nga produktet që prodhohet masivisht në botë, pa të cilën shumë prej gatimeve tona nuk do të kishin kuptim.

Ne ju sjellim një video ku shihet makineria moderne për korrjen dhe përpunimin e domates.

Rekomandime