Si duhet të kujdeseni për lulet e ballkoneve dhe kopshteve?

Luan Buçaj ishte njëri nga të ftuarit e emisionit “Jeta” të KTV-së.

Ai për shikuesit dha këshilla se si të kujdesemi për lulet në stinën e pranverës dhe verës. Çmimet, sa shpesh ti ujisim, ndërrimi i dheut, etj.

Cilat janë tre llojet e luleve që më së shumti pëlqehen në këto dy stina, kuptoni detajet më poshtë.

Rekomandime