Tetë frutet që mund t’i mbillni në shtëpinë tuaj!

Sipas Departamentit Amerikan të Bujqësisë, të gjithë të rriturit duhet të hanë 1.5-2.5 frute çdo ditë.

Edhe pse sot është e lehtë për të blerë të gjitha produktet që ju nevojiten në një supermarket aty pranë, është ende shumë më e shëndetshme të rritni vetë ato që ju duhen, shkruan lajmi.net

Këto janë frute që lehtë mund t’i rritni në ballkonin apo kopshtin tuaj.

Megjithatë, duhet të keni parasysh që secila prej fruteve do kujdes të veçantë, si qëndrimi në diell, koha e mbjelljes, deri sa kohë mund të ‘lulëzojë’, apo sa herë dhe sa duhet t’i ujitni.

Mandarina

Limonë

Avokado

Dardha

Mollë

Kumbulla

Qershi

Pjeshkë

 

Rekomandime