Traktori modern me 5 rrotë, rrotullohet për 360 shkallë (Video)

Teknologjia në bujqësi dhe blegtoria janë zhvilluar mjaft shumë, kështu duke ua lehtësuar mjaft shumë punën fermerëve

John Deere është njëra nga kompanitë më të njohura në botë, sa i përket mjeteve bujqësore.

Në vazhdim mund të shikoni njërin nga shumë traktorët që prodhon kjo kompani, por ky pak më unik se të tjerët.

Për më shumë, shikoni videon.

Rekomandime