Zogu i rrallë King Fisher fotografohet në Kosovë

Një zog i rrallë i quajtur King Fisher është shfaqur në Kosovë. Bëhet fjalë për një shpend që cilësohet si ndër më të bukurit.

Shfaqja e tij ka ndodhur diku afër qytetit të Kamenicës, dhe është ‘’dokumentuar’’ nga fotografi Arian Mavriqi.

Sipas shkencëtarëve nga BBC-ja është vërtetuar se ky shpend është shumë i vështirë për tu xhiruar.

Më poshtë shikoni videon:

Rekomandime